_E3A4869.jpg

KOULURATSASTUSKILPAILUT - MÄKKYLÄ KIERROS

Mäkkylä Kierros sarjakilpailu on Ylöjärven Ratsastajien jäsenille avoin kouluratsastuskilpailusarja, joka koostuu kalenterivuoden aikana ratsastettavista vähintään Helppo B tasoisista radoista YRa:n järjestämissä erikseen nimetyissä kouluratsastuskilpailuissa.

Vain YRa:n jäsenet voivat siis osallistua Kierrokseen, mutta kilpailuihin voi osallistua kuka tahansa, joka kuuluu SRL:n jäsen seuraan tai jolla on Green Card -kortti.

Kierrokseen kuuluu 3-4 osakilpailua, jotka ratsastetaan 1-tasolla.

Kilpailujen yhteydessä voidaan järjestää myös muita luokkia, jotka eivät kuulu kierrokseen.

Kierroksen palkintona on voittajalle kiertopalkintopokaali vuodeksi ja muistopokaalit kolmelle parhaimmalle. 

 

Mäkkylä Kierros-säännöt

 

  • Kussakin osakilpailussa ratsastettavat luokat ilmoitetaan kilpailukutsuissa.

  • Kierros-pisteitä annetaan kaikille YRa:n jäsenille. Kilpailuun voi kuitenkin osallistua minkä tahansa SRL:n ratsastusseuran jäsen tai ratsastaja, jolla on Green Card -kortti.

  • Kolmen parhaan radan prosenttitulokset lasketaan yhteen ja suurimman yhteenlasketun prosenttiluvun saavuttanut voittaa Kierroksen.

  • Kierros-pisteet ovat ratsastajakohtaisia. Jos ratsastaja kilpailee useammassa luokassa ja/tai useammalla hevosella, hänen tulee ilmoittaa kansliaan ennen kilpailua, millä radalla osallistuu Kierrokseen. Jos ratsastaja ei ilmoita mitään, hän voi saada pisteitä vain ensimmäisestä ratsastamastaan radasta. Pisteitä voi siis saada vain yhdestä suorituksesta / osakilpailu.

  • Tasatuloksen sattuessa Kierroksen voiton ratkaisee ensisijaisesti finaalin sijoitus ja toissijaisesti tuomarin antamat alapisteet finaalissa.