Monen värisiä puomeja

Värikoodaus

Huomaathan erikoisesteiden olevan vain kisakäytössä

Käytössäsi kenttä sekä maneesi

2 korkuisia

estetolppia

Estekaluston varauksen säännöt

YRa:laisille (myös kannatusjäsen) estekaluston vuokraaminen on ilmaista valmennuksiin ja itsenäiseen treenaamiseen. 

Estekalusto varataan kalenterista YRa:n nettisivuilta. Kalusto varataan kalenterin kautta myös valmennuksia ja tunteja varten. Riittää että varauksen tekee juuri ennen kaluston käyttöä. Ei YRa:n jäsenille estekaluston vuokraus on 5€ kerta.

 

Estekalustoa säilytetään talvikaudella estevajassa (puomit väreittäin lajiteltuina hyllyille, tolpat siististi takaseinälle) ja kesäkaudella mahdollisesti lähempänä kenttää esim. tallin viereisessä vajassa. Kannattimet säilytetään tolpissa kiinni ja ylimääräiset ämpärissä.

 

Tarkista, että palautat myös jokaisen kannattimen vajaan. Estekalustoa ei koskaan jätetä kentälle/maneesiin käytön jälkeen lojumaan, vaan kaikki palautetaan heti käytön jälkeen vajaan. Puomeja ei saa käyttää maapuomeina. Portteja ja vesimattoja ei saa käyttää, ne oat käytössä ainoastaan YRa:n kilpailuissa ja YRa:n järjestämissä valmennuksissa.

 

Jos jotain (esim. turvakannatin) menee rikki, ilmoita asiasta heti YRa:lle, niin tiedämme korjata tai hankkia uutta kalustoa. Jos oman käytön jälkeen estekalustoa ei kerää, tai jokin menee rikki, eikä siitä ilmoita, joutuu itse korjaamaan vahingot ja saa vuokrauskiellon, joka kestää kuluvan vuoden loppuun saakka.  

Estekaluston väärinkäytöstä seuraa 20 € sakko.

 

YRa:n omat kilpailut ja valmennukset ovat aina etusijalla estekaluston käytössä.